Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2013 10:00 - Впечатляващ новогодишен празник в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
0



Цветен, пъстър и толкова колоритен Тунис е истинска мечта в навечерието на тазгодишните новогодишни празници. Все повече туристи, желаят да се потопят в слънчевата атмосфера на тази прекрасна африканска страна за посрещането на Новата 2014-та година.

Богатото историческо наследство на Тунис определено ще разнообрази престоя ви там и ще ви създаде изключително приятни впечатления. Невероятните селища, арабският им облик и древните останки от римско време са сред най-интересните туристически атракции. Събрала в себе си толкова много любопитни места и екзотични кътчета, тази страна наистина ще ви подари невероятен престой, релаксираща почивка и уникален новогодишен празник.

Хотелите в Тунис предлагат на своите гости, прекрасна, уютна и много топла атмосфера, сред която да можете да се почувствате наистина специални. Гостоприемството на местните жители, луксозните удобства и невероятните ресторанти ще ви подсигурят великолепен престой. Ресторантите в Тунис ще ви поглезят с едно неописуема наслада за небцето. Предлагат се всякакви ястия и напитки – от традиционните за тунизийската кухня до невероятни средиземноморски специалитети. По време на празника пък масите се отрупани с невероятно разнообразие от вкусни ястия.

Освен прекрасните хотели и заведения, Тунис разполага и с чудесни плажове, на който може да се порадвате на топлите слънчеви лъчи и звука на морето.

И за да се сдобиете с максимални впечатления непременно посетете някои от традиционните тунизийски пазари. Тук се предлагат всякакви стоки, повечето от които са типични за местната култура – дрехи, платове, бижута, накити, сувенири, храни, сладки изделия, ядки, плодове, подправки и какво ли още не.

В новогодишната вечер се пригответе за много забавления. Веселото и празнично настроение ви е гарантирано, придружено от много музикални забавления, танци тържествени програми. В много от селищата на Тунис се провеждат празнични фестивали и чествания, а в повечето хотели се организират новогодишни вечери и програми.

Не се колебайте, а си подарете и вие несравним новогодишен празник сред арабската култура и екзотика на Тунис. Невъобразимото историческо богатство на тази страна, чудесната кухня, интересните обичаи, прекрасните плажове и удобните хотели ще направят изкарването ви впечатляващо. Избирайки Тунис за посрещането на Новата 2014-та година, ще може да се насладите на невероятно изкарване и да се запасите с огромна колекция от приказни емоции и много настроение.

Вижте оферти за Нова година в Тунис тук





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59502
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930