Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 10:00 - Забавна, пъстра и екзотична Нова година в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм   
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове:
0



Нова година в Тунис определено е изживяване, което си струва. Екзотичната природа, интересните арабски градове, слънчевите плажове и удобните хотели ще направят празника ви наистина специален.

Разположен в северните части на Африка, Тунис разполага с невероятни плажни ивици. Хотелите тук ще ви очароват с прекрасната си обстановка и удобства. Множеството ресторанти и заведения ще ви поднесат богато меню от подбрани ястия, местни специалитети, средиземноморски деликатеси и традиционни вкусове. Тунис предлага и страхотни атракции, които определено ще подсилят усещането ви,че сте в Африка. Може да се повозите на камила, да посетите Сахара, да се потопите в атмосферата на местния бит и култура и какво ли още не.

Докато сте в Тунис може да се запознаете с някои от невероятните забележителности. Тук се намира впечатляващият Картаген – един от най-красивите градове в страната. Малките къщички в бяло, невероятното културно наследство и арабския облик на Картаген ще ви пренесат в миналото на Тунис и ще ви потопят в един екзотичен и древен свят. Изключително интересна е и столицата Тунис, а по-запалените могат да посетят и Матмата – селище на берберите, където може да разгледате жилищата на местното население. Най-впечатляващото е че се намират в подземни пещери.

Тунис разполага и с още множество любопитни кътчета, невероятни музей и запазени до днес арабски селища, който ще ви изненадат с битовизъм. По време на престоя ви може да разгледате и някои от множеството традиционни пазари, където се продават всякакви интересни неща и сувенири. Много интересна е и зоологическата градина, близо до град Хамамет – зоопарк Фригуа. Тук може да се полюбувате на най-различни африкански животни и да се запознаете с тунизийските ритми, танци и музика.

В навечерието на Нова година също е сигурно, че ще си изкарате страхотно. Празничното настроение се усеща навсякъде, а специално подготвените тържествени програми ще направят изкарването ви прекрасно.

Не случайно Тунис се превръща във все по-желана и достъпна туристическа дестинация. Отличните условия за почивка, интересната култура на тамошното население, впечатляващите атракции, архитектурните красоти и невероятната кухня ще ви подсигурят множество уникални спомени по случай тазгодишния новогодишен празник. Запознайте се и вие с невероятния облик, култура и обичай на Тунис и се заредете с невероятно настроение, сред културата и обичаите на тази прекрасна страна.

Вижте оферти за Нова година тук





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59520
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930