Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2013 10:00 - Незабравим новогодишен празник в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
0



Тунис е сред най-интересните и предпочитани дестинации по случай тазгодишните новогодишни празници. Толкова колоритен, цветен и пъстър Тунис е истинска наслада за всеки турист.

Слънчевите плажове, екзотичната атмосфера, луксозните хотели и чудесните заведения определено ще ви подарят невероятен престой. Обслужването наистина е на ниво, а прекрасните ресторанти ще ви поднесат истинска наслада от интересни вкусове.

Съчетание от Близкия изток, арабските традиции, Средиземноморието и Франция кухнята в Тунис определено ще ви изненада приятно. Може да опитате от соса хариса, който е доста лютичак, от ястието тажин, наденичките мергез или от традиционният хляб лаваш. Изключително вкусни са баничките брик, пълнени с яйце, лук, риба тон, каперси и магданоз – направо да си оближеш пръстите. На голяма почит в Тунис е и кус-кусът, който се използва дори в направата на салати. От месата най-използвани са телешкото, козето и агнешкото месо, а от морските деликатеси – риба тон, ципура, лаврак, кефал, сардини и скумрия. Любителите на сладкото може да се насладят на великолепни десерти – пастички с портокалов аромат, баклава, фурми, ядки, локум, лешников крем и какво ли още не. На плажа интересен десерт представляват плодовете от кактус. По време на престоя си може да опитате също от множеството чайове и свежи напитки.

Нощния живот в Тунис също ще ви поднесе множество прекрасни емоции. Пищните тържества по случай Нова година тук са изпъстрени с музика, настроение и танци, а хотелските комплекси ще направят всичко необходимо, за да направят престоят ви в Тунис специален и максимално удобен.

По време на престоя ви тук ще останете възхитени от местната архитектура и интересният облик на градовете, запазили в голяма степен древната си архитектура. Множеството музей, неповторимият Картаган и великолепните паметници ще ви подарят прекрасни впечатления.

Тунис определено ще ви подари прекрасен новогодишен празник. Близостта до пустинята, жаркото слънце, екзотичните плажове и новогодишното настроение ще направят престоя ви невероятен. Ще може да се насладите на интересните ресторанти и атракции, на удобните хотели и пищните тържества. Подарете си и вие невероятен празник по случай Новата 2014-та година сред топлата атмосфера на Тунис.

 

Вижте оферти за Нова година тук





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59460
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930