Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2013 13:06 - Нова година в екзотичен Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.10.2013 11:17


Нова година сред арабския свят на Тунис

През последните години тази малка африканска страна постепенно се нарежда сред най-посещаваните туристически дестинации, по случай новогодишните празници. И с право – Тунис със сигурност ще ви подари една незабравима Нова година.

Тунис определено ще ви впечатли с красивата си природа, специфичната си култура и превъзходна кухня. А какъв по-хубав повод от това да се запознаете с богатото културно-историческо наследство на тази прекрасна страна по случай идната 2014-та година. Ще може да си подарите незабравим подарък – екскурзия, почивка и пищно посрещане на празника в едно и то в Африка.

Една единствена дума описва Тунис – колоритност. Страната предлага богат избор от елегантни и удобни хотели, прекрасни ресторанти, клубове и барове, удивителна природа, пламенна екзотика и атракции. Посещението на тази африканска страна ще ви потопи в света на арабската култура и ще ви създаде отлични условия за почивка и страхотни забавления.

Ако Тунис е вашият избор за посрещането на Нова година, то непременно си отделете няколко дни, за да имате време да се насладите и да опитате от всичко. Специалните тържествени програми по случай празника, включващи много танци, музика и ритми ще ви възхитят. Атмосферата в Тунис наистина е пламенна и жарка, а настроението е повече от празнично.

Задължително трябва да опитате и от местната кухня – пикантна и страшно вкусна. Любителите на морските дарове могат да се насладят, на богат избор от средиземноморски риби, калмари, скариди и стриди, подправени обилно с традиционни тунизийски подправки. В страната се консумират също много зеленчуци и меса, поляти с най-различни пикантни сосове. Традиционни храни са и оризът, кус – кусът и бобовите култури.

Новогодишните предложения за Тунис ви предлагат 6 незабравими дни сред дивата култура на една от най-посещаваните африкански страни. Може да се възползвате и от уникалните екскурзии, които ще ви запознаят с бита на тунизийския народ, ще можете да пояздите истинска камила,  да посетите красивия Картаген, да се отдадете на сафари в пустинята и какво ли още не. Вие избирате, но на каквото и да се спрете уникалното прекарване и страхотните емоции са сигурни.

Посрещането на Новата 2014-та година в Тунис със сигурност ще ви създаде купища прекрасни спомени. Няма как да не останете възхитени от африканския свят на тази удивителна страна. Специалните новогодишни оферти до Тунис ще ви подсигурят една незабравима екскурзия по случай идната година, гарнирана със солидна доза празнично настроение и екзотика.

Вижте оферти за Нова година в Тунис тук



 





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59152
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031