Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Почивка в Тунис, Тунис Почивка, Почивка Тунис, Нова Година Тунис, Тунис НОва Година, Нова Година в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм
Прочетен: 59503 Постинги: 12 Коментари: 0
Постинги в блога от Май, 2011 г.

Северна Африка и Средиземно море завладяват със своята атмосфера,почивките в Тунис са незабравими. С мили от бели плажове с фин пясък, очарователна култура и невероятна истори ще разберете, че това е достатъчно да прекарате своята почивка в Тунис.Независимо дали искате да се отпуснете на плажа, да се гмуркате леко в колоритни рифове или просто да направите сафари с камила, почивката в Тунис ще ви даде това незабравимо преживяване. 
Вашата почивка в Тунис. Хамамет е известен като Сен Тропе в Тунис с големия си избор от луксозни хотели.Пристанището курорт на ръба на пустинята разполага с превъзходни плажове, пенливо море, невероятни пазари, от където може да си купите евтини сувенири.

Когато сте на почивка в Тунис може да се посетите Хамамет Ясмин , където може да седнете и да гледате залеза над яхтеното пристанище със забележителни луксозни яхти, или да се скитате през сергии в оградения Медина. Ако искате да се забавлявате, освен да присъствате на празниците в Тунис може да посетите няколко голф игрища.
Порт Ел Кантауи е очарователен построен специално за целта курорт в стила на тунизийско село, което може да се похвали с бели пясъчни плажове и прекрасно голф игрище с 18 дупки.
Сус е вашето място , ако искате да научите повече за местната култура и история по време на почивката си в Тунис. Посетете зашеметяващи джамии и завладяваща археология или просто отидете да яздите камила на някой красив плаж.

Битоля е друга исторически интересна възможност за посещение по време на почивката ви в Тунис, както и интересен начин да научите нещо за живота в този град и да посетите едно от местата, където са снимани филми на Индиана Джоунс. Само 7км по-надолу по брега, на оживеното пристанище на Сканес е добър избор за евтини почивки в Тунис с впечатляващите пълно подобие на куполи в цвят на злато и нежни плажове. Почивките в Тунис предлагат голям избор, независимо дали сте отседнали в луксозни 4 или 5 звездни хотели, самостоятелно хранене в апартаменти или евтини всички почивки включително. По празниците в Тунис има за всекиго по нещо и наистина са превъзходни за отдих и развлечение напълнени с почивка.
Тунис няма ограничение на пакетните почивки,вие може сами да изберете такава почивка,от каквато се нуждаете.

 

Категория: Туризъм
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 17.05.2011 11:13
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59503
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Май, 2011  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031