Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Почивка в Тунис, Тунис Почивка, Почивка Тунис, Нова Година Тунис, Тунис НОва Година, Нова Година в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм
Прочетен: 59485 Постинги: 12 Коментари: 0
Постинги в блога от Март, 2014 г.

Тунис е сред държавите в Африка, които всяка година са посещавани от значителен брой туристи и желаещи, да се докоснат до една по-различна и екзотична обстановка. Граничещ със Сахара на юг и с лазурните средиземноморски води на север, тази страна е сред най-интересните места, който може да посетите.

Сред най-впечатляващите градове в страната са Хамамет и Сус. Това са два от най-известните курорти тук, предлагащи редица забавления, прекрасни плажове и разнообразие от възможности за настаняване на своите гости. Това са най-подходящите места за вашата почивка, ако планирате да се излежавате на златистите плажове с часове, да се наслаждавате на морето и да се отпуснете с чаша освежаваща плодова напитка в ръка.

Желаещите да се запознаят с местната история могат да посетят един невероятно нетипичен и интересен град – Матмата. Това е берберско селище, населявано от народа бербери. Интересното тук е че жилищата на местните са вкопани в подземни пещери. Единственият хотел в града предлага възможността да усетите какво е да се живее в подобна пещера. Изцяло автентичен и пресъздаващ абсолютно същите условия, в който берберите пребивават хотелът наистина ще ви изуми.

Един неописуем град е и Картаген – селище с богато историческо минало и запазило значителен брой забележителности. Това определено е един от най-впечатляващите градове.

Освен това може да посетите и столичният град – Тунис. Градът е доста оживен и е запазил интересни места, които да разгледате.

Повичката в Тунис винаги е изпълнена с невероятни впечатления. Независимо дали предпочитате да обикаляте из местните селища, да трупате тен на плажа, да се забавлявате или да посещавате най-различни нощни заведения тази страна определено има какво да ви покаже. Местните атракции са пълни с екзотика и много настроение, затова не се чудете, ами резервирайте и вие вашата почивка в тази африканска феерия от история, екзотика и забавления.
Оферти за почивка в Тунис тук


Категория: Туризъм
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.03.2014 12:06
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59485
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31