Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Почивка в Тунис, Тунис Почивка, Почивка Тунис, Нова Година Тунис, Тунис НОва Година, Нова Година в Тунис
Автор: pochivkavtunis Категория: Туризъм
Прочетен: 59501 Постинги: 12 Коментари: 0
Постинги в блога от Февруари, 2013 г.

Има два типа хора, според избора им на място за почивка – едните предпочитат лятото, морето, забавленията на плажа,  и за тях Тунис е идеалната възможност, но за другите, които се наслаждават повече на зимния сезон, спортовете му и планината – България може да предложи много, много повече. Днешният ни материал е предназначен за втория тип.

В тази публикация ще ви разкажем за едно курортно селище в Западните Родопи  - нарича се Цигов чарк и се намира на брега на огромният язовир Батак и само на няколко километра от историческия български град със същото име. Цигов чарк е прекрасен курорт, който става все по-желан от българите и се развива много динамично. Едно от предимствата му са освен по-големия досег с природата, и ниските цени, по-малките хотели и липсата на прекалено много бетон, а също така и една от най-дългите ски писти у нас.

Там можете да нощувате както в малки къщи, така и във вили и семейни хотели. Едно от местата, които нашият екип е посещавал и за чието качество би могъл да свидетелства, са вилите Ruminika – Цигов чарк, които предлагат изключителен комфорт на сравнително достъпни цени.

Освен идеалните условия за зимни спортове, комплексът предлага и много други възможности за забавление като риболов, разглеждане на забележителности и други. Близкият Елин връх разполага с добре поддържана екопътека и е подходящ за изкачване при добро време.  Редовно се организират походи и до пещерата Лепеница и крепостта Цепина, от която през средновековието се е управлявал целият родопски регион.

В заключение, Цигов чарк е китен курорт в Западните Родопи, който има своето очарование и ще ви помогне да си отпочинете добре в планината, на повече от нормални цени.

Категория: Туризъм
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: pochivkavtunis
Категория: Туризъм
Прочетен: 59501
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Февруари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728